Jouw (t)huis aan de Schelde

Aanbod

40 appartementen en 6 woningen

Aan de oevers van de Schelde in Antwerpen verrijst binnenkort een gezellige, nieuwe woonplek. ANNA wordt een kleinschalig woonproject met 40 appartementen en 6 woningen met een groen karakter die deze buurt leven en dynamiek inblaast.

  • centrale ligging in rustige residentiële wijk
  • autoluwe site met groene buitenruimtes

  • 40 appartementen en 6 woningen
  • kwalitatieve afwerking

  • vlakbij bruisend Antwerpen
  • instant vakantiegevoel door nabije strand en jachthaven

ANNA bevindt zich in een rustige, residentiële buurt maar wel vlakbij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en gezellige horeca-adresjes. Geniet van een prachtige zonsondergang met zicht op de skyline van Antwerpen of maak een mooie wandeling langs de groene oevers van de Schelde. Het project biedt een woonmix van 6 stadswoningen en 40 appartementen verdeeld over twee gebouwen.

6 woningen

De 6 stadswoningen zijn perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een compacte en betaalbare woning. Elke woning geniet van een eigen privétuin.

Bekijk een voorbeeldplan Bekijk een voorbeeldplan
Gezellig wonen op Linkeroever

40 appartementen

Het woonproject omvat ook 40 appartementen met een evenwichtig aanbod van één, twee of drie slaapkamers. Alle appartementen hebben een inpandig terras met optimale oriëntatie. Hier geniet je van mooie zichten op de groene binnentuin en de gezellige omgeving.

Bekijk enkele voorbeeldplannen Bekijk enkele voorbeeldplannen

Aangename buitenruimtes

Er is bij het ontwerp veel aandacht besteed aan een aangename, uitnodigende buitenruimte. Hoge bomen en lagere, bloeiende planten en grassen maken het een kleurrijk geheel een rustige plek om te vertoeven voor de nieuwe bewoners. Tussen de twee woongebouwen, bevindt zich een groen groene doorsteek die de Fromentinstraat en de Victor Hugostraat met elkaar verbindt.

ANNA aanbod groen 1
ANNA buitenruimte 1