Jouw (t)huis op Linkeroever

Aanbod

40 appartementen en 6 woningen

In een rustige wijk op Linkeroever verrijst binnenkort een gezellige en duurzame woonplek. ANNA wordt een kleinschalig woonproject rond een groene parktuin, met alle nodige energiezuinige maatregelen per entiteit. Verdeeld over 2 gebouwen komen er 40 appartementen, telkens met inpandige terrassen, en woningen met privatieve tuin, deze zullen de buurt leven en dynamiek inblazen.

6% btw mogelijk6% btw mogelijk

  • centrale ligging in een rustige residentiële wijk
  • instant vakantiegevoel door nabije strand en jachthaven

  • energiezuinig wonen
  • kwalitatieve afwerking

  • aankoop met vaste prijsgarantie
  • tijdelijk % 6 btw

ANNA bevindt zich in een rustige, residentiële buurt maar wel vlakbij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en gezellige horeca-adresjes. Geniet van een prachtige zonsondergang met zicht op de skyline van Antwerpen of maak een mooie wandeling langs de groene oevers van de Schelde. Het project biedt een woonmix van 6 stadswoningen en 40 appartementen verdeeld over twee gebouwen.

Naast de mooie parktuin komt aan het project ook een culturele ontmoetingsplaats.

Het wordt een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar de buurtbewoners elkaar vinden. Het brengt mensen samen in een ongedwongen sfeer, een perfecte ontmoetingsplaats met eigentijdse inrichting. De buurtbewoners kunnen van deze ruimte zelf ook gebruik maken voor verjaardagsfeestjes, familie ontmoetingen, en zoveel meer…

6 woningen

De 6 stadswoningen zijn perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een compacte en betaalbare woning. Elke woning geniet van een eigen privétuin. 

Bekijk een voorbeeldplan Bekijk een voorbeeldplan
Gezellig wonen op Linkeroever

40 appartementen

Het kleinschalig woonproject omvat ook 40 appartementen met een evenwichtig aanbod van één, twee of drie slaapkamers. Alle appartementen hebben een inpandig terras met optimale oriëntatie. Hier geniet je van mooie zichten op de groene parktuin en de gezellige omgeving.

Bekijk enkele voorbeeldplannen Bekijk enkele voorbeeldplannen

Groene parktuin

Er is bij het ontwerp veel aandacht besteed aan een aangename, uitnodigende parktuin. Hoge bomen gecombineerd met lagere planten en grassen maken het een kleurrijk geheel, een rustige plek om te vertoeven voor de nieuwe bewoners. Tussen de twee woongebouwen, bevindt zich een groene doorsteek die de Fromentinstraat en de Victor Hugostraat met elkaar verbindt.

ANNA aanbod groen 1
ANNA buitenruimte 1