Een kwalitatief en kleinschalig nieuwbouwproject

Investeren

in ANNA Linkeroever

ANNA is een nieuw kleinschalig woonproject op Linkeroever, dat de nadruk legt op kwalitatief en energiezuinig wonen. Een ideaal investeringsproduct!

Maak een afspraakMaak een afspraak

 • Inflatiebestendige investering
 • Kwalitatief nieuwbouwproject

 • Groot huurderpubliek
 • Tijdelijk 6 maanden verhuurgarantie

 • Toplocatie op Linkeroever
 • Ecologisch & duurzaam project

Ligging

Het ligt in een verkeersarme residentiele wijk op Linkeroever, vlakbij het nabijgelegen Sint-Annastrand en de jachthaven.

Maar ook de levendige binnenstad van Antwerpen ligt op een steenworp afstand en is eenvoudig te bereiken.

ANNA landings 5

Opkomende buurt

Het onlangs goedgekeurde RUP Sint-Anneke voorziet in de nabije toekomst een uitbreiding van de jachthaven en een nieuwe wandeldijk.

Linkeroever is zonder twijfel de groene long van ’t Stad. Er wordt fors in geïnvesteerd, er worden 9 km extra fietspaden aangelegd en komt er een fietsbrug over de Schelde om de bereikbaarheid nog beter te maken. Nieuwbouwproject ANNA past perfect in de verdere verstedelijking van Linkeroever en stadsontwikkeling anno 2023.

Investeren in locatie en energie

ANNA is een kleinschalig woonproject met 40 appartementen en 6 woningen met een groen karakter, dat deze buurt gegarandeerd leven en dynamiek inblaast.

Waar voorheen enkel locatie hét cruciale punt was om in vastgoed te investeren, gaat het nu veeleer over locatie én energie. Zowel kopers als huurders laten zich bij hun beslissing leiden door de energieprestaties van de wooneenheid.

Daar wordt bij nieuwbouwproject ANNA op ingespeeld met individuele warmtepompen, efficiënte vloerverwarming en andere moderne technieken. Dankzij de locatie van ANNA in het groen en de vlotte verbinding met de binnenstad zal deze plek erg in trek zijn bij een grote groep huurders, van starters tot gepensioneerden.

Nu tijdelijk verhuurgarantie van 6 maanden

Contacteer ons voor meer informatieContacteer ons voor meer informatie

Nieuwbouwproject ANNA Linkeroever - investeer vanaf € 249.000 excl. kosten*

Dit nieuwbouwproject wordt kwalitatief gebouwd volgens alle nieuwste normen en met de modernste technieken, een future proof investering!

 • Inflatiebestendige investering
 • Kwalitatief nieuwbouwproject
 • Groot huurderpubliek
 • Toplocatie op Linkeroever
 • Ecologisch & duurzaam project
 • Tijdelijk 6 maanden verhuurgarantie


* Exclusief registratierechten, btw, kosten EPB, ventilatie, PID, kosten basis- en verkavelingsakte, notariskosten en provisie nutvoorzieningen

Neem contact opNeem contact op
ANNA buitenruimte 1

Groot huurderspubliek

Linkeroever is een opkomende buurt die veel te bieden heeft en waar een enorm grote nood is aan betaalbare, kwalitatieve én energiezuinige huurappartementen.

De 1 en 2 slaapkamerappartementen in ANNA zijn het meest geschikt voor huurders, vooral deze woonunits spreken de particuliere investeerders enorm aan.

Onze residentiële vastgoedmarkt evolueert naar een huurmarkt. Kopen wordt moeilijker of langer uitgesteld, ook al omdat er binnen de bevolking een brede groep is die mobieler wil leven en hun geld anders besteedt.

Kwalitatieve nieuwbouwappartementen op Linkeroever zijn in trek bij een grote groep huurders. Alleenstaanden, jonge koppels en gepensioneerden vinden allemaal hun weg naar dit nieuwe stadsdeel en wonen dan liefst in een kleinschalig nieuwbouwproject.

Bekijk het aanbodBekijk het aanbod
Duurzaam bouwen en toekomstgericht investeren gaan hand in hand bij ANNA Linkeroever.

Ecologische & duurzaam project 

Met de ambitie om volop in te zetten op toekomstgerichte innovatie en duurzaamheid, heeft CAAAP met toonaangevende experten samengewerkt om dit nieuwbouwproject te voorzien van de meest moderne en ‘future-proof’ technieken, zoals de implementatie van individuele warmtepompen per woonunit, efficiënte vloerverwarming, hoogrendementsglas en de laatste normen van thermische en akoestische isolatie..

ANNA voldoet niet alleen aan de huidige eisen, maar is ook voorbereid op de uitdagingen van de toekomst. Dit betekent voor de investeerder dat er geen zorgen of kosten aankomen in de nabije toekomst, maar ook dat het een zeer gegenereerd product is voor huurders.

Contacteer ons voor meer informatieContacteer ons voor meer informatie
Ben je op zoek naar een investering die betaalbaar is en tegelijk een aantrekkelijk huurrendement biedt? Dan is ANNA Linkeroever de perfecte keuze!

Investeren in nieuwbouw

Door bewust te kiezen voor nieuwbouw ben je zeker van een snel en duurzaam rendement. Zowel kandidaat-huurders als toekomstige kopers hebben namelijk steeds meer oog voor de energiezuinigheid van wooneenheden. Bovendien is het sinds begin dit jaar verplicht om grondig te renoveren als je een oude, energieverslindende wooneenheid koopt. Een oudere wooneenheid aankopen lijkt op het eerste zicht misschien aantrekkelijk qua prijs, maar toch is het, zeker anno 2023, niet meer de beste keuze. De ingrijpende renovatie om de wooneenheid conform en energiezuinig te maken drijft de kosten snel omhoog. Er is ook geen ontsnappen meer aan, sinds begin dit jaar is de renovatieverplichting van kracht.

Een energiezuinig nieuwbouwappartement? Zo verhuurd!

Via de maandelijkse huurgelden betaalt je vastgoedinvestering zichzelf terug.

Investeren
Waarde Vastgoed

Inflatiebestendig beleggen


Investeren in vastgoed blijft een aantrekkelijke optie voor beleggers. Terwijl de waarde van geld op een spaarrekening snel achteruitgaat door de huidige hoge inflatie, biedt vastgoed bescherming tegen geldontwaarding. De huurprijzen van vastgoed worden jaarlijks aangepast aan de inflatie. Dit betekent dat uw investering in vastgoed waardevast blijft, zelfs als de waarde van geld afneemt.

In tegenstelling tot geld op een spaarrekening, speelt devaluatie een minder belangrijke rol bij vastgoedbeleggingen. Hierdoor heeft u meer controle over de waarde van uw investering en kunt u vertrouwen op een stabiele en duurzame opbrengst.

Neem contact op en ontdek het nieuwbouwproject ANNA!

Onze sales adviseurs gaan dan samen met jou door de plannen, de mogelijke huurprijzen en onze huidige lanceringsvoorwaarden.

Tot dan!

Maak een afspraakMaak een afspraak