Jouw (t)huis op Linkeroever

Ontdek ANNA Antwerpen

Sint-Anneke Centrum - SAC

ANNA vindt haar plek op het bruisende Linkeroever. Plan jouw afspraak op 30/11 of 7/12

Plan jouw bezoekPlan jouw bezoek

  • centrale ligging in een rustige residentiele wijk
  • 40 appartementen en 6 woningen met tuin
  • autoluwe woonbuurt

  • groene parktuin
  • wonen vlakbij de stad
  • instant vakantiegevoel door nabije strand en jachthaven

ANNA schrijft een nieuw verhaal op Linkeroever

ANNA is een nieuw kleinschalig woonproject op Linkeroever, dat de nadruk legt op kwalitatief, energiezuinig en betaalbaar wonen. ANNA is dé plek om te wonen en te genieten van een rustige, groene omgeving op een boogscheut van de Schelde. Het concept vertaalt zich als een unieke identiteit, dankzij de rustige ligging en de collectieve binnentuin. Hier woont u in een verkeersarme wijk, vlakbij het nabijgelegen Sint-Annastrand en de jachthaven. Maar ook de levendige binnenstad van Antwerpen ligt op een steenworp afstand en is eenvoudig te bereiken. Deze energiezuinige ontwikkeling biedt een unieke combinatie om te genieten van optimaal wooncomfort en dé bruisende binnenstad in handbereik. Ervaar de perfecte balans tussen stadse flair en de rust met ANNA.

ANNA website landings
ANNA landings 5

Infomomenten ANNA

Wil je meer weten over dit kleinschalig woonproject op Linkeroever? Kom dan naar één van onze infomomenten op donderdag 30 november of donderdag 7 december telkens tussen 14u en 18u30.

Onze sales adviseur staat alvast te popelen om samen met jou door de plannen, het verkooplastenboek en de prijzen te gaan. We verwelkomen jou graag in het Sint-Anneke Centrum - SAC, Hanegraefstraat 5, 2050 Antwerpen.

Plan hieronder jouw afspraak. 

WF_Anna Antwerpen_EVENT

Passen de data niet?

Lukken deze data niet voor jou of wens je meer informatie, dan kan je ons contacteren via verkoop@anna-aan-de-schelde.be of via 03 569 92 86.

NEEM CONTACT OPNEEM CONTACT OP