Project

Linkeroever

ANNA wordt een kleinschalig woonproject met 40 appartementen en 6 woningen met een groen karakter dat deze buurt leven en dynamiek inblaast.

Ontdek het aanbodOntdek het aanbod

  • centrale ligging in rustige residentiële wijk
  • groene parktuin

  • 40 appartementen en 6 woningen
  • kwalitatieve afwerking

  • vlakbij alle voorzieningen
  • op een boogscheut van bruisend Antwerpen

Beleving en ontmoeting

Een aangename woonomgeving gericht op beleving en ontmoeting was het vertrekpunt voor het ontwerp. Door de integratie van het buurtcentrum maakt ANNA echt deel van de buurt.

De omgeving rond het project wordt gekenmerkt door een netwerk van paden dat verschillende informele plekken verbindt. ANNA wordt naadloos opgenomen in dit buurtnetwerk door de afgebakende buitenruimtes en gebouwen op een speelse manier van elkaar te onderscheiden.

De binnentuin vormt een oase van rust en groen.

Diverse buitenruimtes

De binnentuin vormt een oase van rust en groen. Het private woonerf maakt de site doorwaadbaar en vormt de scheiding tussen de woningen en de appartementen. Tot slot zijn er ook de private tuinen van de woningen die door een achterliggend pad bereikbaar zijn via een tweede, informele ingang.

Deze groene buitenruimtes sluiten mooi aan op de architectuur. De doordachte materiaalkeuzes geven een eigentijds antwoord op het klassieke kleurenpallet, waardoor het project eigenheid en herkenbaarheid uitstraalt. ANNA is een project met een sterke eigen identiteit dat tegelijk haast onopvallend opgenomen wordt in de omgeving.

Styfhals Architecten & Tab Architects

ANNA is een project met een sterke eigen identiteit

Over de projectontwikkelaar

Projectontwikkelaar CAAAP, creator of triple-A places, wil meebouwen aan de stad van de toekomst en de connectie tussen gebouwen, mensen en omgeving versterken. Dit doen ze door een stevige portie ambitie in combinatie met sterke architectuur en een gepassioneerd A-team van mensen die plaatsen een ziel willen geven.

Ontdek alle projecten en ambities op de website van CAAAP.